'n bietje meer over oans

Informatie

handig om te weten

PRACTISCHE INFORMATIE

Verticale groepen

 

Kinderdagverblijf Het Keizerskroontje bestaat uit 1 verticale groep ( 0 tot 4 ) van 8 kinderen. Er zijn maximaal 4 kinderen baby’s (0-4 jaar) op de groep aanwezig. De ruimte is gezellig, huiselijke ingericht. We hebben beschikking over een keuken waar we de lunch kunnen bereiden.

 

Een dagje Kinderdagverblijf Het Keizerskroontje

Bij baby’s wordt ingespeeld op hun persoonlijke behoefte (eet- en slaapritme) en de afspraken die we met de ouders maken bij het brengen van hun baby in de ochtend. Bij dreumesen en peuters proberen we zoveel mogelijk het normale dagritme te hanteren. Wij hebben zogeheten dagritmekaarten op de groep, zodat het voor de kinderen zichtbaar is hoe de ochtend en de middag verloopt. Deze bespreken we op vaste momenten (tijdens fruit eten, boterham en de groentehap).

 

 

 

De omgeving
Kinderdagverblijf Het Keizerskroontje ligt in een mooie en rustige omgeving in het buitengebied van Boekelo. We zijn omringd door bossen en weilanden. En liggen tegen “ Het Boekelerhof “ aan.  Het kinderdagverblijf is gevestigd aan een gedeelte van de woning van de eigenaresse Ribecca Abbink.

 

Openingstijden
Het Keizerskroontje is van maandag t/m vrijdag geopend van 7.30-18.00 uur.

( in overleg kan hiervan worden afgeweken )

 

 


Wij zijn gesloten op de volgende dagen:
Op algemeen erkende feestdagen zijn we gesloten. Het gaat om Nieuwjaarsdag, tweede Paasdag, Koningsdag, Hemelvaartsdag, tweede Pinksterdag, eerste en tweede Kerstdag.

 

 

 

Inspectierapport 2023 
Lees 
hier het rapport van GGD na de toetsen in inspecties van het voorjaar / zomer van 2023

 

 

 

Meldcode huiselijk geweld en kindermishandeling
Download 
hier de meldcode omtrent huiselijk geweld en kindermishandeling

Intern klachtenregelement
Download hier ons intern klachten regelement